Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Felicia Deaconu

26 Octombrie 2020
Vizualizari: 208
Comentează add

Sunt analizate mai multe variante de susţinere a tezelor în funcţie de scenariul în care funcţionează unitatea de învăţământ.

Ministerul Educaţiei anunţă noi măsuri pentru evalurarea elevilor

felicia-deaconu

Ministerul Educaţiei anunţă noi măsuri pentru evalurarea elevilor în actualul context pandemic.

Sunt analizate mai multe variante de susţinere a tezelor în funcţie de scenariul în care funcţionează unitatea de învăţământ.

"Am analizat posibilitatea susținerii tezelor semestriale indiferent de scenariul pe care îl avem, pentru că aceste teze sau lucrări scrise semestriale sunt prevăzute în Regulamentul cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ", a declarat astăzi Luminiţa Barcari, secretar de stat în Ministerul Educației.

Aceasta a mai adăugat în cadrul unei conferințe de presă că în această perioadă sunt în analiză mai multe variante de susținere a tezelor. De exemplu, elevii care învață în scenariul galben să susțină aceste lucrări atunci când aceștia vin la clasă.

Pentru școlile aflat în scenariul roșu o variantă ar fi ca subiectele să fie adaptate în funcție de disciplină, însă acestea sunt doar o variantă de lucru, decizia fiind luată numai după o consultare cu sindicatele din învățământ, părinți și elevi.

În ceea ce privește testele de antrenament pentru Evaluarea Națională, Luminița Barcari a declarat că acestea urmează să fie elaborate, iar ulterior publicate pe site-urile Ministerului Educației și Cercetării.

(RS)


Etichete ministerul educatieielevipandemiecoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live