Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

23 Octombrie 2021
Vizualizari: 269
Comentează add

Într-un mesaj către pelerinii de pe Dealul Patriarhiei, el îi îndeamnă pe credincioși să aibă grijă pentru propria sănătate prin respectarea cu strictețe a sfatului medicilor.

Mesaj al patriarhului Daniel către pelerinii de pe Dealul Patriarhiei

-

Patriarhul Daniel. Foto. basilica.ro.

Pelerinajul de anul acesta la moaștele sfinților poate fi un moment de înnoire duhovnicească și de vindecare sufletească și trupească pentru toți, crede patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Române. Într-un mesaj către pelerinii de pe Dealul Patriarhiei, el îi îndeamnă pe credincioși să aibă grijă pentru propria sănătate prin respectarea cu strictețe a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități.

Pe Dealul Patriarhiei se află în desfășurarea pelerinajul la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștiului, alături de care anul acesta au fost așezate și moaștele Sfântului Ioan Iacob de la Neamț. 

Arhiepiscopia Bucureștiului a luat măsuri organizatorice care să diminueze riscul răspândirii pandemiei. Rândul pelerinilor este pe un singur șir, iar credincioșii așteaptă distanțați să ajungă la racla cu moaște. La slujbele care au loc în aer liber vor participa cel multe 200 de persoane, pe scaune așezate la distanță. 


Etichete (ii)mesajpatriarhpelerinaj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live