Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Februarie 2020
Vizualizari: 305
Comentează add

Mesaj - ministrul Apararii Nationale, Nicolae-Ionel Ciuca, de Ziua Mondiala a Radioului.

Mesaj al ministrului Apararii Nationale de Ziua Mondială a radioului

radiojurnal

"La mulţi ani Radio România, mulţi ani şi cât mai multe emisii pentru toate posturile de radio!

Radioul a fost şi rămâne şi în secolul XXI un vector de informare extrem de important. În timpul celui De-al Doilea Război Mondial, atât în România cât şi în lume radioul ţinea populaţiile la curent cu acţiunile şi manevrele militare ale armatei. Astăzi, o emisiune de radio etalon pentru România, "Jurnal militar", ne ţine la curent şi ne informează despre Armata României.

Alături de această emisiune, presa militară are producţii dedicate găzduite de Studiourile Regionale ale Societăţii Române de Radiodifizune dar şi de Radio Antena Satelor. Peste toate, posturile româneşti de radio - de stat sau private - susţin jurnalismul de calitate, informaţiile corecte.

UNESCO a ales, la cea de a 36-a Conferinţă Generală din noiembrie 2011, să omagieze radioul, acest mijloc de comunicare devenit parte esenţială a vieţii miliardelor de oameni din întreaga lume, iar Adunarea Generală ONU a consfinţit celebrarea în 2012 pe data de 13 februarie.

La muţi ani tuturor posturilor de radio din România!

La mulţi ani de "Ziua Mondială a Radioului"!"


Etichete mesajciucaradio

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live