Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

19 Octombrie 2020
Vizualizari: 169
Comentează add

Măsuri suplimentare de protecţie ce vor fi aplicate cel puţin pentru următoarele 14 zile, în Bucureşti.

Măsuri suplimentare de protecţie în București

radio-romania-actualitati

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a decis, în şedinţa din această după-amiază, măsuri suplimentare de protecţie ce vor fi aplicate cel puţin pentru următoarele 14 zile în Capitală, în urma creşterii incidenţei cazurilor de infectare cu noul coronavirus.


Mariana Stancu-Ţipişcă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii: A hotărât, ca, începând cu ora 00:00, în data de 20 octombrie 2020, să fie suspendată activitatea didactică pentru toate instituţiile şi unităţile de învăţământ, inclusiv creşe şi universităţi, ne referim la activitatea didactică desfăşurată faţă în faţă.

A fost interzisă activitatea în cinematografe, în săli de spectacole, evident. S-a instituit obligaţia purtării măştii în toate spaţiile publice, ne referim şi la copiii care au împlinit vârsta de 5 ani, masca va fi purtată corespunzător, fiind acoperit nasul şi gura.

A fost interzisă activitatea operatorilor economici, cei care desfăşoară activitate de preparare-comercializare în restaurante, cafenele, pentru interior, păstrată pe terase, în exterior, iar pentru cei din interiorul hotelurilor, pensiunilor, doar pentru clienţii cazaţi în aceste unităţi. Şi a fost interzisă şi activitatea operatorilor economici licenţiaţi pentru jocuri de noroc.


Etichete scolibucuresticmbsuprefectura(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live