Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

București FM

9 August 2021
Vizualizari: 724
Comentează add

"Primăria Municipiului Bucureşti şi Asociaţia ACCEPT au ajuns la o înţelegere privind organizarea «Bucharest Pride» 2021.

Marşul "Bucharest Pride" pe Calea Victoriei, aprobat de Primăria Capitalei

bucuresti-fm

Arhivă foto: Agerpres.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Bucureşti a aprobat desfăşurarea marşului "Bucharest Pride" 2021 pe Calea Victoriei în data de 14 august, cu un număr maxim legal de 500 de participanţi.

"Primăria Municipiului Bucureşti şi Asociaţia ACCEPT au ajuns la o înţelegere privind organizarea «Bucharest Pride» 2021.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Bucureşti a aprobat astăzi organizarea de către Asociaţia ACCEPT a marşului «Bucharest Pride» 2021 pe Calea Victoriei în data de 14 august, cu un număr maxim legal de 500 de persoane", precizează PMB.

Proiectul "Străzi deschise" va fi suspendat pe 14 august şi va fi reluat începând din 15 august. Reprezentanţii municipalităţii au solicitat Asociaţiei ACCEPT ca, pe toată perioada desfăşurării marşului, să respecte dispoziţiile legale în vigoare, inclusiv cele privind măsurile de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

"Având în vedere faptul că organizarea a două evenimente în acelaşi timp poate genera riscuri de siguranţă, conform organelor de specialitate, dar şi contextul pandemic în care ne aflăm, proiectul «Străzi deschise» va fi suspendat sâmbătă, 14 august.

Începând de duminică, 15 august, acesta va fi reluat, în condiţii normale de desfăşurare", menţionează PMB.


Etichete pmbmarsul bucharest pridecalea victorieibucurestidiversitate(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live