Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * S Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Iulie 2017
Vizualizari: 997
Comentează add

Ministrul Adrian Ţuţuianu a afirmat că va vizita toate unităţile militare din ţară şi că bugetul Apărării de 2% din PIB se va aloca în funcţie de priorităţi.

MApN vrea ca achiziţiile de tehnică militară să se facă rapid

radiojurnal

 Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu.            Foto: captura youtube.

Ministerul Apărării Naţionale caută soluţii pentru ca achiziţiile de tehnică militară să se facă în timpul cel mai scurt. Ministrul Adrian Ţuţuianu a afirmat că va vizita toate unităţile militare din ţară şi că resursele se vor aloca în funcţie de priorităţi.  

"Preocuparea mea majoră este accea de a găsi cele mai bune soluţii, în aşa fel încât cei 2% care sunt alocaţi din bugetul naţional, să nu râmănă doar o cifră înscrisă într-un buget, ci să fie o cifră realizată, efectiv, prin înzestrare. Ştiu ce trebuie făcut pe înzestrare şi din foarte multele probleme ale armatei o să aleg ceea ce este cu adevărat importatnt, din perspectiva asigurării securităţii naţionale, şi descurajării şi voi acorda o atenţie specială şi altor domenii", a subliniat ministrul Apărăroo Naţionale, Adrian Ţuţuianu.


Etichete Ţuţuianuapărareînzestraretehnicămilitarlicitaţiinecesarluptă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live