Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Ianuarie 2021
Vizualizari: 432
Comentează add

"Inspectoratele şcolare şi conducerile universităţilor ar trebui să demareze campanii interne şi pe reţelele de socializare, în vederea popularizării beneficiilor vaccinării".

Mai mult de jumătate din personalul din învățământ refuză vaccinarea

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Inspectoratele şcolare şi conducerile universităţilor ar trebui să demareze campanii interne şi pe reţelele de socializare, în vederea popularizării beneficiilor vaccinării, consideră vicepreşedintele Comisiei de educaţie din Camera Deputaţilor, liberalul Alexandru Muraru, care a lansat astăzi un apel în acest sens.

După cum transmite reporterul Radio România Actualiăți, Petruţa Dinu, deputatul PNL afirmă că procentul ridicat de profesori care refuză vaccinarea anti-COVID-19 afectează imaginea acestora în societate, precum şi pe cea a sistemului de învăţământ.

Vă reamintim că la nivel naţional și-a anuntat intenţia de a se vaccina mai puţin de jumătate din personalul din învatamântul preuniversitar, iar în prezent, Ministerul Educaţiei derulează o nouă consultare a angajaţilor, întrucât mulţi dintre ei nu şi-au exprimat nicio opţiune în legătură cu vaccinarea.

(RS)


Etichete invatamantvaccinareanti-covid(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live