Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Ianuarie 2016
Vizualizari: 802
Comentează add

MAI a acţionat ieri cu cu peste 6.000 de pompieri, poliţişti şi jandarmi în misiuni pentru asigurarea segmentelor de drumuri pe care nu s-a putut circula în condiţii de siguranţă.

MAI: 6.000 de pompieri, poliţişti şi jandarmi, în sprijinul populaţiei

radiojurnal

Foto: ISU

Ministerul Afacerilor Interne a acţionat ieri cu peste 6.000 de pompieri, poliţişti şi jandarmi în misiuni de sprijinire a populaţiei şi pentru asigurarea segmentelor de drumuri pe care nu s-a putut circula în condiţii de siguranţă.

Potrivit unui comunicat al MAI, de la momentul producerii fenomenelor meteo extreme şi până în prezent nu au fost înregistrate localităţi izolate sau persoane dispărute ca urmare a viscolului sau a zăpezii.

Ninsorile puternice şi viscolul au afectat în total 35 de localităţi din 9 judeţe: Brăila, Constanţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Prahova, Teleorman şi Tulcea.

A fost afectată reţeaua electrică din mai multe localităţi din judeţele: Brăila, Buzău, Dâmboviţa, Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Prahova.

Echipele de intervenţie ale Electrica lucrează pentru remedierea defecţiunilor, precizează MAI. 

Pe site-ul romaniaactualitati.ro găsiți sfaturi utile pentru perioada de iarnă.


Etichete viscol și gerMAIpompieripoliţiştijandarmiiarnămisiuni de sprijinire a populaţieiasigurarea segmentelor de drumurininsori puterniceISU

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live