Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

21 Mai 2012
Vizualizari: 1997
Comentează add

Meciul de box profesionist dintre românul Lucian Bute şi englezul Carl Froch va fi transmis de Radio România Actualităţi, duminică 27 mai, la ora 1,30 dimineaţa.

Lucian Bute îşi va apăra pentru a zecea oară centura

ioana-dogaru

Campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute. Foto: Cosmin Niculae, Bucureşti FM.

Duminica 27 mai, la ora 1,30 dimineaţa, Radio România Actualităţi va transmite marele meci de box profesionist în care campionul mondial IBF al supermijlociilor Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a zecea oară centura cu diamante, de data aceasta în faţa englezului Carl Froch, suparanumit şi Cobra, fost campion mondial WBC.

Oraşul care va găzdui încleştarea este Nottingham, oraşul natal al lui Froch.

În mod cert este cel mai greu meci al compatriotului nostru neînvins în 30 de dispute în faţa unui adversar care va evolua în faţa propriilor suporteri şi care are în palmares 28 de victorii şi două înfrângeri.

Comentatorul acestei întâlniri atât de aşteptată va fi Adrian Fetecău.

Campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat că în partida cu britanicul Carl Froch, programată în 26 mai la Nottingham, este momentul să demonstreze tuturor că este cel mai bun boxer, informează boxingscene.com.

"Adrenalina, emoţiile... Este pentru prima dată când lupt pe un alt teren, când merg acasă la adversar. Nu este uşor din punct de vedere psihologic, dar sunt pregătit pentru asta. Este momentul să demonstrez tuturor că sunt cel mai bun luptător. 

"Când eşti un luptător bun, te baţi cu oricine, oriunde. Froch este un bun luptător. Este rezistent, puternic şi agresiv, dar eu am viteza pe care el nu o are. Cred că boxerul cu viteză este cel în avantaj", a spus Lucian Bute.

Lucian Bute a afirmat că a pregătit partida cu pugilistul britanic ca şi cum ar trebui să cucerească titlul mondial la britanic acasă. 


Etichete Lucian Buteboxpugilisttitlucampion

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live