Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (continuare) Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Octombrie 2021
Vizualizari: 425
Comentează add

Social-democraţii susţin că fără o majoritate consistentă în Parlament nu se poate vorbi despre un guvern minoritar, indiferent de componenţa lui.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu: Majoritate în Parlament sau alegeri anticipate

radiojurnal

   Liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Social-democraţii susţin că fără o majoritate consistentă în Parlament nu se poate vorbi despre un guvern minoritar, indiferent de componenţa lui. După consultările cu şeful statului, liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat încrezător că în primăvară vor fi posibile alegeri anticipate:
 
Marcel Ciolacu: Fără o majoritate consistentă, România nu va putea depăși această criză. Ori se creează o majoritate pentru un eventual guvern, ori se va crea o majoritate pentru alegerile anticipate. Din punctul nostru de vedere, al Partidului Social Democrat, se va crea o majoritate pentru alegeri anticipate. Nu credem că se va putea creiona în acest moment o majoritate pentru un guvern stabil.
 
Preşedintele PSD a adăugat că l-a asigurat pe preşedintele Klaus Iohannis că toţi parlamentarii social-democraţi vor depune eforturi pentru adoptarea unor proiecte legislative importante, între care şi plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale.
 

Etichete consultari la cotrocenipsdmarcel ciolacu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live