Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 03 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

20 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1274
Comentează add

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, aflat în vizită oficială în Israel, a discutat cu premierul Benjamin Netanyahu despre posibilităţile de colaborare şi extindere a relaţiilor.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, în vizită oficială în Israel

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea (stânga) şi premierul israelian Benjamin Netanyahu. Foto: psd.ro.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, aflat în vizită oficială în Israel, a discutat cu premierul Benjamin Netanyahu despre posibilităţile de colaborare şi extindere a relaţiilor bilaterale.

Partea israeliană este interesată de proiecte în agricultură, cercetare, sănătate şi securitate cibernetică, potrivit liderului social-democrat.

Între altele, Liviu Dragnea a evocat contribuţia României la redactarea unui document mai echilibrat în privinţa Israelului la Consiliul de Afaceri Externe al Uniunii Europene de lunea trecută.

Totodată, preşedintele PSD a subliniat că este de responsabilitatea tuturor politicienilor de a lupta împotriva oricărei forme de terorism.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o serie de întrevederi la Ierusalim, între alţii cu: speakerul Knessetului, Yuli-Yoel Edelstein, s-a întâlnit de asemenea cu liderul Partidului Muncii, tabăra sionistă, Isaac Herzog.

Dimineaţă a fost primit de patriarhul Ierusalimului, Teophilos al III-lea.

Preşedintele PSD a avut marţi seară o întrevedere la Ierusalim cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

El a transmis că regretă să vadă că populaţia israeliană suferă din cauza agravării situaţiei de securitate şi că a fost impresionat de tragedia mamei ucise în faţa propriilor copii.

Premierul Benjamin Netanyahu i-a spus liderului social-democrat că apreciază foarte mult implicarea acestuia în consolidarea şi refacerea sinagogilor din România în perioada în care a fost vicepremier şi ministru al dezvoltării regionale.

Preşedintele PSD a vorbit de asemenea despre contribuţia României la Consiliul Afacerilor Externe pentru adoptarea unor concluzii mai echilibrate în privinţa Israelului. 


Etichete IsraelIerusalimpreşedintele PSDLiviu Dragneapremierul israelian Benjamin Netanyahuvizită oficialăspeakerul KnessetuluiYuli-Yoel EdelsteinsecuritateUE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live