Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 02 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Aprilie 2015
Vizualizari: 839
Comentează add

Parlamentul ar putea adopta până la sfârşitul lunii viitoare o lege mai strictă pentru descurajarea fumatului, apreciază deputaţii prezenţi la o dezbatere pe această temă.

Lege "mai strictă pentru descurajarea fumatului"

radiojurnal

Foto: Arhivă. 

Parlamentul ar putea adopta până la sfârşitul lunii viitoare o lege mai strictă pentru descurajarea fumatului, apreciază deputaţii prezenţi la o dezbatere pe această temă, astăzi, la Bucureşti. 

Subiectul a fost readus în discuţie de Forumul Tinerilor din România, ai cărui reprezentanţi s-au arătat îngrijoraţi de situaţia reflectată de statistici.
 
Mai bine de un sfert dintre români fumează, jumătate din fumători mor după vârsta de 45 de ani din cauza bolilor cauzate de consumul de tutun, iar 20% din bugetul sănătăţii se cheltuieşte pentru tatarea acestor afecţiuni.  
 
"Ne dorim interzicerea completă a fumatului în spaţiile publice închise. Ne dorim interzicerea completă a fumatului în spaţiile închise de la locul de muncă. Interzicerea fumatului în spaţiile de joacă pentru copii. 
 
"Şi, nu în ultimul rând, ne dorim interzicerea comercializării produselor de tutun în instituţii şi în unităţile de învăţământ şi unităţile de sănătate, unităţile medicale", spune  Radu Petrariu, preşedintele Forumului Tinerilor din România.

Etichete Parlamentlege mai strictă pentru descurajarea fumatuluideputaţiForumul Tinerilor din RomâniaRadu Petrariu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live