Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Martie 2017
Vizualizari: 1190
Comentează add

Preşedintele Asociaţiei Române a Antreprenorilor de Construcţii cere să se găsească modalităţi de plată a lucrărilor care au fost finalizate

Laurenţiu Plosceanu: 2017 va fi un an dificil pentru constructori

radiojurnal

   

Sectorul construcţiilor a înregistrat o scădere de cinci procente anul trecut, iar anul acesta va fi în continuare unul dificil pentru constructori, a declarat, astăzi, preşedintele Asociaţiei Române a Antreprenorilor de Construcţii, Laurenţiu Plosceanu. El a apreciat ce ar trebui făcut pentru relansarea acestui domeniu.

Laurenţiu Plosceanu: "Decizia politică pentru declanşarea programelor operaţionale pe fonduri europene, legislaţia achiziţiilor publice cu updatare sau nu trebuie să fie completată cu un model de contract asumat de către parteneri pentru ceea ce înseamnă finanţările publice.

În al treilea rând, trebuie găsită o modalitate rapidă şi eficientă de a închide recepţiile pentru lucrările care sunt finalizate şi pentru a plăti ceea ce constructorii au realizat deja, după care trebuie să venim cu o precizare, o instrucţiune, probabil, fie din zona ANAF, fie din zona Ministerului Fondurilor Publice legate de preluarea creşterilor salariale ca efect al majorării salariului minim pentru contractele în derulare."


Etichete antrepenorii din construcţiimijloace de depăşire a unei perioade dificileANAF

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live