Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Iunie 2022
Vizualizari: 935
Comentează add

La Sibiu a început o nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru, cu spectacolul cu drone care a înlocuit tradiționalul foc de artificii din centrul orașului.

La Sibiu a început o nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru

radiojurnal

    Sibiu. Foto: Agerpres.

La Sibiu a început o nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru, cu spectacolul cu drone care a înlocuit tradiționalul foc de artificii din centrul orașului.
 
Pentru următoarele nouă zile, orașul și împrejurimile sale vor fi gazda peste 3.500 de participanți din 75 de țări, iar publicul este așteptat la peste 800 de evenimente în 80 de spații de joc.
 
Vor urca pe scenă actori celebri precum Oana Pelea, Marin Râlea, Șerban Pavlu, Cristi Iacob, dar și artiști străini din toate colțurile lumii.
 
Reporter: Mihaela Helmis - Într-o primă zi de festival, ce aţi ales?
-: Am ales să mă concentrez pe spectacolele muzicale. Mă bucur foarte mult că am şansa să văd atâtea spectacole bune.
 
Reporter: Şi a fost memorabil spectacolul publicului, parcă mai mulți ca oricând au fost spectatorii la show-ul cu lasere şi drone care l-a înlocuit pe cel tradițional cu artificii, o reușită premieră în festival cu Rapsodia română în fundal. Iar astăzi să pot revedea și "Scaunele", în regia lui Tompa Gábor, cu Oana Pelea, și "Jocul de-a vacanța" și "Regele moare" al secției germane sibiene, ca și "Ibrahim și florile din Coran", "Trei surori" sau "Mama", alături de alte 40 de spectacole de toate genurile, în ziua probabil cea mai bogată a acestei ediții.
 
La acestea se adaugă expozițiile, conferințele și evenimentele speciale, și ele astăzi în număr de peste 40 în cetatea artelor spectacolului care se află anul acesta sub semnul frumuseții.
 

Etichete Festivalul Internațional de TeatruSibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live