Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Laura Stoican, Olt

12 August 2019
Vizualizari: 268
Comentează add

La Caracal au fost reluate căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, suspectul bănuit de două crime, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziţie.

La Caracal au fost reluate căutările de noi probe în casa suspectului Dincă

laura-stoican-olt

Politisti de la criminalistica verifica terenul din curtea casei inculpatului Gheorghe Dinca, din str. Craiovei nr.169, municipiul Caracal, jud Olt. Foto: Nicolae Badea/ Agerpres

La Caracal au fost reluate căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, suspectul bănuit de două crime, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziţie.

În paralel, continuă şi audierile la sediul Poliţiei Caracal.

Procurorii DIICOT și criminaliștii au revenit în această dimineață la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, cu un nou mandat, pentru a căuta alte probe care să facă lumină în acest caz, asta după ce Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu, de 15 ani și pe Luiza Melencu, de 18 ani.

Potrivit unor surse, anchetatorii continuă căutările amănunțite și scotocirile și ar urma să spargă astăzi și gropile cimentate din curtea lui Gheorghe Dincă, la fel și pereții ridicați recent în interiorul casei.

La pericheziţii participă și Gheorghe Dincă.

Şi la poliția din Caracal vor continua audierile, mai mulți cunoscuți de-ai bărbatului fiind așteptaţi pentru a răspunde întrebărilor anchetatorilor.


Etichete caracalcrime

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live