Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Noiembrie 2018
Vizualizari: 648
Comentează add

În sprijinul afirmaţiilor sale a prezentat un colaj video în care preşedintele K Iohannis e acuzat de fals în declaraţii şi uz de fals pentru cum a completat declaraţiile de avere.

L Dragnea continuă să-l atace pe preşedinte pt "activitatea infracţională"

radiojurnal

  Liviu Dragnea. Foto: Arhiva/ Agerpres.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit în parlament cu o nouă valiză care conţine documente şi stick-uri de memorie privind ceea ce el a numit "activitatea infracţională" a şefului statului, Klaus Iohannis, susţinut de statul paralel.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a continuat, astăzi, seria declaraţiilor în ceea ce îl priveşte pe preşedintele Klaus Iohannis, susţinând că românii trebuie să cunoască adevărul.

În sprijinul afirmaţiilor sale a prezentat şi un colaj video în care preşedintele este acuzat de fals în declaraţii şi uz de fals pentru modul în care a completat declaraţiile de avere.

"Ce vedem noi la acest preşedinte este doar o imagine falsă, este un personaj de carton pus în vitrină de statul paralel şi sustinut în continuare de statul paralel. Putem vorbi de, până la ora asta, am înţeles, 17 dosare penale. Acest domn care vorbea cu atâta plăcere despre penalii din politică şi despre penalii care s-au cocoţat în vârful statului. Păi, vârful statului este preşedintele României la noi, deci dumnealui s-a cocoţat în vâtrful statului. Spunea că nu a fost niciodată urmărit penal. Minciună! A fost urmărit penal în mai multe dosare, şi nu şi-a dat demisia aşa cum cerea el unora să-şi dea demisia", a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a susţinut că România este pregătită să preia preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, iar actualul executiv poate gestiona acest mandat.

În schimb, spune liderul social-democrat, Liviu Dragnea, preşedintele Klaus Iohannis aduce prejudicii de imagine României, prin declaraţii care afirmă contrariul.


Etichete Liviu DragneaKlaus Iohnnisatacfalsuz de fals

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live