Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Stoian

26 Octombrie 2015
Vizualizari: 1092
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis îi solicită premierului Victor Ponta şi vicepremierului Gabriel Oprea să prezinte lămuriri în legătură cu moartea poliţistului.

Klaus Iohannis solicită lămuriri în legătură cu moartea poliţistului

nicoleta-stoian

Preşedintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis îi solicită premierului Victor Ponta şi vicepremierului Gabriel Oprea să prezinte lămuriri în legătură cu moartea poliţistului Bogdan Cosmin Gigină.

UNPR, formaţiunea condusă de Gabriel Oprea, a emis, pe de altă parte, un comunicat în apărarea acestuia.

Preşedintele României a declarat ieri că este inadmisibil faptul că guvernul nu a transmis o poziţie oficială privind accidentul în care a murit poliţistul Bogdan Cosmin Gigină, la cinci zile după eveniment.

"Opinia publică aşteaptă lămuriri, şi îi poftesc de urgenţă în faţa microfoanelor pe domnii Ponta şi Oprea să dea aceste lămuriri. Şi nu mă refer aici la partea penală a accidentului în care, din nefericire, a murit un poliţist care a fost în timpul serviciului, ci mă refer la latura politică şi la lămuriri de ordin general", a spus Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, UNPR a dezaprobat atitudinea celor despre care afirmă că încearcă să utilizeze în scop politic o dramă regretată de toţi.

Ministerul Afacerilor Interne transmite că până la finalul anchetei declanşate de Tribunalul Bucureşti privind accidentul poliţistului Bogdan Cosmin Gigină, atât instituţia cât şi reprezentanţii săi, inclusiv ministrul Gabriel Oprea, nu pot face declaraţii publice referitoare la acest subiect. 


Etichete Cazul Gabriel OpreaKlaus Iohannismoartea poliţistului Bogdan GiginăVictor PontaGabriel OprealămuririUNPR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live