Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Septembrie 2015
Vizualizari: 1917
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis a participat astăzi, alături de mii de angajaţi ai Uzinelor Dacia-Renault din Mioveni la Ziua Companiei Renault.

Klaus Iohannis, la Mioveni de Ziua Companiei Renault

radiojurnal

Klaus Iohannis la Ziua Companiei Renault. Foto: presidency.ro.

Mii de angajaţi ai Uzinelor Dacia-Renault din Mioveni au participat astăzi la Ziua Companiei Renault.

Aceştia, împreună cu familiile, prietenii şi invitaţii lor, au putut să participe la sesiuni de Drive-Test, întreceri sportive, atelierele de creaţie şi excursii la diferite secţii de producţie.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele, Klaus Iohannis, care a evidenţiat importanţa Dacia pentru economia românească.

"Maşina Dacia a fost şi este un simbol pentru viaţa românilor, dar şi pentru imaginea României în lume. Este notabil faptul că gama Logan reprezintă aproape jumătate din vânzările grupului Renault la nivel mondial. Dacia are o contribuţie semnificativă la Produsul Intern Brut al României, iar vânzarea maşinilor Dacia în străinătate înseamnă 8% din exporturile noastre. Creşterea vânzărilor Dacia pe marile pieţe din vestul Europei, şi nu numai, este indiciul clar al competitivităţii producătorilor de la Mioveni", a spus preşedintele României.

Klaus Iohannis a mai spus că statul trebuie să asigure o infrastructură adecvată, predictibilitate fiscală şi legislativă, precum şi transparenţă, astfel încât să încurajeze investitorii străini şi companiile autohtone. 


Etichete ştiri sudMioveniDaciaRenaultKlaus IohanniseconomieexporturiPIBproducţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live