Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Iunie 2021
Vizualizari: 237
Comentează add

PNRR are ca scop, între altele, stabilirea bazei de pregătire a economiei şi societăţii pt cererile viitorului, inclusiv tranziţiile la digital şi la economia verde.

Klaus Iohannis - dezbatere online "Să vorbim despre viitorul Europei”

radiojurnal

Klaus Iohannis. Foto: Presidency.ro.

Noul context european şi global în schimbare necesită un proces de adaptare în noile realităţi şi o reîncărcare a proiectului european, a spus preşedintele Klaus Iohannis, care a participat ieri la o dezbatere online privind viitorul Europei.

Șeful Statului s-a referit și la perspectivele luate în considerare atunci când a fost creat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. 


Președintele Klaus Iohannis a afirmat că în ceea ce priveşte România, am fost preocupaţi constant în timpul procesului de negociere la nivel european de asigurarea unei cantităţi considerabile de resurse care ar putea susţine în continuare nevoile noastre privind investiţiile şi dezvoltarea, alături de stabilirea bazei pentru pregătirea economiei şi societăţii noastre pentru cererile viitorului, inclusiv tranziţiile la digital şi la economia verde.


Dezbaterea online "Să vorbim despre viitorul Europei" a fost organizată de către grupul Partidului Popular European din legislativul comunitar.


Etichete Klaus IohannisPlanul Naţional de Redresare şi Rezilienţădezbatere online"Să vorbim despre viitorul Europei”

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live