Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

1 Aprilie 2020
Vizualizari: 688
Comentează add

După mai multe zile de creșteri semnificative a numărului de cazuri, statisticile din această săptămână indică o încetinire a ritmului de creștere a numărului total de cazuri.

Italia va prelungi până la 13 aprilie restricțiile de circulație

rador

Italia va prelungi măsurile pentru combaterea coronavirusului impuse privind restricția circulației persoanelor până la 13 aprilie, a anunțat miercuri Roberto Speranza, ministrul italian al sănătății, citat de Reuters.

"Nu trebuie să confundăm primele semne pozitive cu unul de tip «totul este bine». Statisticile arată că suntem pe drumul cel bun și că deciziile drastice produc efecte", a transmis Speranza Senatului.

După mai multe zile de creșteri semnificative a numărului de cazuri, statisticile din această săptămână indică o încetinire a ritmului de creștere a numărului total de cazuri din Italia, noile infecții fiind marți de 4.053.

Numărul deceselor s-a menținut la o medie zilnică de 800. Speranza a mai subliniat că "lupta (împotriva virusului) este încă foarte lungă". Italia a fost prima țară occidentală care a impus restricțiile și le-a însăprit săptămânal, interzicând toate activitățile economice, cu excepția celor esențiale. 


Etichete (ii)italiarestrictiiprelungire

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live