Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Septembrie 2019
Vizualizari: 543
Comentează add

Reţeaua avea 5 milioane de utilizatori numai în Italia şi era considerată cea mai mare din lume. Ar fi fost creată de doi cetăţeni greci.

Italia: reţea ilegală de piratare a posturilor tv destructurată

radiojurnal

 

Autorităţile italiene au anunţat destructurarea unei vaste reţele ilegale de piratare a posturilor de televiziune cu plată.    

Corespondenta RRA, Elena Postelnicu a transmis că reţeaua, care avea 5 milioane de utilizatori numai în Italia, era considerată cea mai mare din lume.   

Elena Postelnicu: Cu peste 5 milioane de utilizatori numai în Italia şi cu o cifră de afaceri estimată la circa 60 de milioane de euro pe an, vasta reţea, considerată cea mai mare din lume, de piraterie a unei platforme de televiziune online, a fost creată de doi cetăţeni greci. Garda Financiară din Italia a anunţat că în urma unei anchete coordonate de Parchetul din Napoli, 23 de persoane au fost arestate, riscând între şase luni şi trei ani de închisoare, în vreme ce platforma ilegală de televiziune online a fost dezactivată. Printr-un abonament cu preţul de 12 euro se comercializau astfel ilegal conţinuturile mai multe pachete de programe ale celor mai importante grupuri audiovizuale din Italia şi Europa.


Etichete italiareţea piratareposturi de televiziune

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live