Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 30 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

22 Aprilie 2020
Vizualizari: 203
Comentează add

Italia - Din 4 mai vor fi reluate, gradual, toate activitățile

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

   

Italia, țara cu cele mai multe decese, peste 24.000, a anunțat că de la 4 mai vor fi reluate, gradual, toate activitățile, însă cetățenii sunt obligați să poarte masca de protecție până la apariția vaccinului, după cum transmite corespondenta noastră, Elena Postelnicu.
 
Reporter: Măști de protecție în permanență și respectarea unei distanțe de minim un metru faţă de alte persoane - sunt numai câteva dintre măsurile care se vor păstra până la apariția vaccinului în Italia, a anunțat premierul Giuseppe Conte, urmând ca, până la sfârșitul acestei săptămâni, să prezinte planul de revenire treptată, începând de la data de 4 mai, din izolarea impusă populației pentru combaterea epidemiei de COVID-19.
 
Potrivit premierului Giuseppe Conte, relaxarea restricțiilor se va face pe baza unui plan bine structurat și articulat, un plan care trebuie să asigure, nu doar că firmele respectă măsurile de precauție necesare la locurile de muncă, dar trebuie și să ia în considerare fluxul de lucrători pe care redeschiderea îl va genera și impactul acestuia asupra transportului public.
 
În a noua săptămână de epidemie, Italia a atins 183.957 de cazuri de COVID-19 și înregistrează, pe zi, în continuare, aproximativ 500 de morți și peste 2.500 de noi cazuri de infecție. De două săptămâni, scade zilnic numărul pacienților pozitivi din secțiile de terapie intensivă, ajungând în prezent la 2.470.
 
(PH)

Etichete Italiareluare activitatigradualmasca(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live