Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

27 Februarie 2021
Vizualizari: 309
Comentează add

În al 2-lea an consecutiv, corespondentul RRA în Italia, Elena Postelnicu a fost aleasă în funcția de secretar general al Consiliului Director al Asociației Presei Străine.

Italia: Corespondentul RRA, ales în Consiliul Director al Asociației Presei

radio-romania-actualitati

Corespondentul RRA în Italia, Elena Postelnicu.

Trimișii noștri în lume se fac "auziți" în țară, dar și în zonele din care transmit. Și aceasta nu numai în rândul comunității de români, cât și în mijlocul gazdelor și printre alți jurnaliști locali și străini.


În al doilea an consecutiv, corespondentul Radio România Actualități în Italia, la Roma, Elena Postelnicu a fost aleasă în funcția de secretar general al Consiliului Director al Asociației Presei Străine din Peninsulă, numărul doi după președinte.

Colega noastră a fost votată de alte câteva zeci de jurnaliști francezi, nemți, americani, englezi, spanioli, japonezi.


Elena Postelnicu este înscrisă în cadrul Asociației din 2011, a efectuat un alt mandat de consilier in 2017-2018, iar cu mandatul de secretar al Consiliului Director și consilier în 2020 a avut ocazia să se întâlnească atât cu fostul premier Giuseppe Conte, cât și cu președintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella.


În plus Elena Postelnicu, membru și al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din București, are o foarte bună colaborare cu autoritățile române din Peninsulă, cu responsabilii instituțiilor de cultură românești și cu Episcopia Ortodoxă Română a Italiei împreună cu care de 5 ani, în pragul Sărbătorilor de iarnă, organizează Concertul de colinde "Tradiții prin ochi de copii".


Elena Postelnicu se remarcă la Radio și prin bucuria cu care surprinde tot ce se întâmplă și transmite din a "doua Românie" - așa cum este văzută Italia de conaționalii noștri în contextul în care cea mai mare comunitate de români (peste 1.200.000) a ales să trăiască acolo.


Etichete italiarracorespondenti(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live