Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

6 August 2020
Vizualizari: 190
Comentează add

Israelul va începe în luna septembrie testarea pe oameni a unui vaccin împotriva coronavirusului.

Israelul va începe în luna septembrie testarea pe oameni a unui vaccin

florin-lepadatu

Piața Rabin din Tel Aviv,  Foto: Dragoș Ciocîrlan.

Institutul de cercetări biologice din Israel va începe în luna septembrie testarea pe oameni a unui vaccin împotriva coronavirusului.

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a avut joi o videoconferință cu echipa de la acest institut pe care a felicitat-o pentru progresul în dezvoltarea vaccinului.

Rezultatele obținute până acum au fost în concordanță cu un calendar stabilit de Consiliul pentru  securitate națională, Ministerul Apărării și Ministerul Sănătății, după cum relatează corespondentul RRA, Dragoș Ciocîrlan: "Ministrul apărării, Benni Gantz, a vizitat Institutul pentru cercetări biologice pentru o actualizare cu privire la testarea vaccinului cu anticorpi.

Din luna septembrie încep testările la oameni, în colaborare cu Ministerul Sănătății, în conformitate cu toate procedurile pentru siguranța medicală.

Profesorul Shmuel Shapira, care coordonează proiectul de cercetare de la Ness-Ziona, a declarat că toți hamsterii care au fost vaccinați şi apoi li s-a injectat noul coronavirus nu s-au îmbolnăvit.

Institutul de cercetări biologice din Israel a depus cereri de brevete pentru opt tipuri de anticorpi pe care i-a izolat ca să fie utilizați în dezvoltarea unui medicament pentru tratarea COVID-19."


Etichete israel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live