Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA VERII Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

29 Octombrie 2018
Vizualizari: 370
Comentează add

"Vor fi examinate o serie de aspecte tradiţionale ale relaţiilor ruso-americane, care necesită un schimb de opinii", a declarat un oficial de la Kremlin.

Întrevedere Vladimir Putin-Donald Trump confirmată de Kremlin

sergiu-stet

 Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin, Dmitri Peskov. Foto: rador.ro.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a dezvăluit luni, 29 octombrie, obiectivul central al întâlnirii Putin-Trump de la Paris.

"Într-adevăr, întâlnirea se va desfăşura în marja unui eveniment internaţional desfăşurat la Paris, conform acelei înţelegeri care a fost stabilită în cadrul vizitei la Moscova a lui John R. Bolton, consilier pe probleme de securitate națională al Statelor Unite. Obiectivul central este de a aduce la unison anumite chestiuni...", a spus Peskov.

"Vor fi examinate o serie de aspecte tradiţionale ale relaţiilor ruso-americane, care necesită un schimb de opinii", a adăugat Dmitri Peskov, care a oferit detalii despre pregătirile pentru întâlnirea bilaterală a preşedintelui rus, Vladimir Putin, cu omologul său american, Donald Trump.

"Deocamdată, nu avem detalii, pregătirile doar au debutat, aşadar este prematur să vorbim despre acest subiect", a afirmat Peskov citat de RIA NOVOSTI.

Recent, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, şi cu secretarul de stat al Statelor Unite, Mike Pompeo, au examinat telefonic detalii despre pregătirile pentru întrevederea celor doi lideri rus şi american. Putin şi Trump se vor întâlni, la Paris, pe data de 11 noiembrie.


Etichete Dmitri PeskovVladimir PutinJohn R. Bolton,Paris

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live