Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (in continuare) Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

31 Iulie 2009
Vizualizari: 19957
Comentează add

Examenul pentru obţinerea permisului auto poate fi simulat pe internet chiar pe pagina oficială a poliţiei.

Întrebările din chestionarele auto de la poliţie, postate pe internet

ionut-dragu

Pe site-ului Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCÎV), www.drpciv.ro, secţiunea Servicii on-line, pot fi consultate, de vineri, întrebările din chestionarele oficiale pentru obţinerea permisului de conducere, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Încărcarea chestionarelor on line se poate realiza doar după autentificarea vizitatorului pe pagina principală a site-ului. În prezent sunt disponibile chestionare pentru categoriile A şi B, în limba română, urmând ca în perioada imediat următoare să fie introduse întrebări pentru toate categoriile şi în limbile engleză, maghiară, franceză şi germană.

Prin acest serviciu on-line, poliţia română vrea să vină în sprijinul celor care vor să obţină un permis de conducere. "Se poate simula un examen real pentru obţinerea permisului de conducere", se arată în comunicat. Întrebările din fiecare chestionar online sunt generate automat şi sunt alcătuite "din fondul general de întrebări", mai precizează poliţia.


Etichete chestionarpolitiepermis auto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live