Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 August 2022
Vizualizari: 354
Comentează add

Cele mai aglomerate sunt vămile Nădlac 2 şi Bechet, dar şi Betea, Negru Vodă sau Urziceni.

Intensificare a traficului de călători la frontieră

radiojurnal

    Foto: Arhivă.

Minivacanţa de Sfânta Maria aduce şi intensificarea traficului de călători la frontiera cu Ungaria şi Bulgaria, mai ales pe sensul de ieşire din România. Cele mai aglomerate sunt vămile Nădlac 2 şi Bechet, dar şi Betea, Negru Vodă sau Urziceni.
 
Turiştilor li se recomandă să utilizeze toate punctele vamale, pentru evitarea aglomeraţiei.
 
Dincă Andrei Alexandru, inspector, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad: Pentru fluidizarea traficului rutier a fost suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră, care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, şi echipamentele folosite pentru verificarea documentelor de călătorie. În condiţiile în care, conform estimărilor, cel mai tranzitat punct de trecere de la frontiera cu Ungaria va fi Nădlac 2, recomandăm călătorilor utilizarea şi a celorlalte puncte de trecere deschise la frontiera româno-ungară, unde sunt operaţionale 12 puncte de trecere.
 
Tot la graniţa cu Ungaria, astăzi şi mâine, între orele 8:00-18:00, sunt deschise 10 puncte de trecere a frontierei ocazionale. Situaţia traficului în vămi poate fi consultată în timp real, accesând aplicaţia traficonline de pe site-ul Poliţiei de Frontieră.

Etichete frontieratrafic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live