Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Noiembrie 2021
Vizualizari: 372
Comentează add

Activitate intensă luni la guvern, unde atât premierul interimar, cât și cel desemnat au programate o serie de întâlniri.

Întâlniri ale premierului desemnat și ale premierului interimar

radiojurnal

     Palatul Victoria - sediul Guvernului României.    Foto: gov.ro.

Activitate intensă luni la guvern, unde atât premierul interimar, cât și cel desemnat au programate o serie de întâlniri.
 
Florin Cîţu se va întâlni cu reprezentanți ai industriei farmaceutice, cu care va discuta pe tema pandemiei de COVID-19.
 
Premierul interimar are pe agendă și o videoconferință cu Asociația Municipiilor din România.
 
De cealaltă parte, premierul desemnat Nicolae Ciucă a avut o discuție în perspectiva audierilor miniștrilor de marţi din parlament. Miercuri, cabinetul Ciucă va afla dacă va fi votat de legislativ.
 
Astăzi, surse guvernamentale au declarat că premierul desemnat Nicolae Ciucă a discutat cu ministrul interimar al energiei Virgil Popescu în perspectiva audierilor de mâine din Parlament. Este vorba de audierile din comisiile de specialitate ale viitorilor miniștri. Virgil Popescu își păstrează portofoliul și în cabinetul Ciucă.
 
Discuția dintre cei doi are loc și în contextul situației prețurilor din energie, care continuă să crească.
 
Şi premierul interimar, Florin Cîțu are programate două întâlniri: prima de la ora 15:30 de minute cu reprezentanții producătorilor de medicamente din România, se va discuta despre criza medicamentelor anti-COVID-19 și modalitatea în care această criză poate să fi depășită, de exemplu, prin producerea de medicamente în țară.
 
La această întâlnire va participa și premierul desemnat, Nicolae Ciucă, și consilierul premierului, Nelu Tătaru, propunerea de ministru al sănătății în cabinetul Ciucă.
 
De la 16:30, premierul interimar Florin Cîţu va participa la o videoconferință cu reprezentanții Asociației Municipiilor din România pentru identificarea unei soluții privind subvenția la gigacalorie.

Etichete premier desemnatpremier interimarguvern(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live