Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

30 Ianuarie 2020
Vizualizari: 383
Comentează add

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, va sublinia "sprijinul SUA pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei", precizează Departamentul de Stat.

Întâlnire Volodimir Zelenski - Mike Pompeo, mâine, la Kiev

sergiu-stet

 Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.        Foto: Arhivă.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, și secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, vor avea o întâlnire oficială la Kiev, a confirmat Biroul Preşedintelui Ucrainei, precizând că întâlnirea celor doi va avea loc vineri, la ora 12.

Departamentul de Stat al SUA a anunţat că Pompeo va sosi la Kiev pe 30 ianuarie, urmând să aibă întâlniri cu ministrul ucrainean de externe, Vadim Pristaiko, și cu ministrul ucrainean al apărării, Andri Zahorodniuk.

În cadrul acestei vizite, Mike Pompeo va sublinia "sprijinul SUA pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei", precizează Departamentul de Stat.

Totodată, secretarul de stat american va participa la o ceremonie de comemorare a ucrainenilor care au murit pe frontul din Donbas şi va avea întâlniri cu lideri religioși, dar şi cu reprezentanți ai societății civile și ai mediului de afaceri.

De la Kiev, Mike Pompeo va pleca la Minsk, pentru a se întâlni cu președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukaşenko. Secretarul de stat american va mai efectua vizite în Uzbekistan şi în Kazahstan.


Etichete Volodimir ZelenskiMike PompeoBelarusAleksandr LukaşenkoUzbekistanKazahstan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live