Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Ianuarie 2020
Vizualizari: 1156
Comentează add

Cod galben de ceaţă pe drumurile din mai multe localităţi din judeţele Mureş şi Harghita.

Infotrafic

radiojurnal

 Foto: Arhivă / facebook.com/ministeruldeinterne

Cod galben de ceaţă pe drumurile din mai multe localităţi din judeţele Mureş şi Harghita

Este cod galben de ceaţă la această oră pe drumurile din mai multe localităţi din judeţele Mureş şi Harghita. Avertizarea este valabilă cel puţin încă o oră. Este vizibilitate redusă sub 100 de metri şi pe autostrada A1 Deva - Nădlac, dar şi pe A6 Balint - Lugoj. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu altenţie şi să folosească luminile de ceaţă - transmite Centrul Infotrafic

Un transport agabaritic va parcurge în această noapte distanţa Bucureşti - Olteniţa.

Convoiul se va pune în mişcare la ora 22 şi 30 de minute, se va înscrie pe centura capitalei, îşi va continua traseul pe DN 4, pe la Frumuşani, pentru a ajunge mâine dimineaţă în Portul Olteniţa. Traseul va fi însoţit de echipaje de poliţie rutieră.

Cum se circulă la această oră pe drumurile din ţară, aflăm de la comisarul şef, Cătălin Bocai, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei.


Cătălin Bocai: La această oră nu sunt drumuri naţionale sau porţiuni de străzi cu circulaţia rutieră blocată din pricina vreunui eveniment rutier nedorit. În judeţul Prahova, pe DN 1, în zona localităţii Nistoreşti, mai precis la Km 98+400m, din pricina unei alunecări de teren, traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ, în ambele sensuri; iar în judeţul Cluj DN1, în zona localităţii Turda, la Km 444, din cauza cedării suprfeţei de rulare, traficul se desfăşoară cu restricţie, de 7,5 tone. Şi tot cu restricţie de 7,5 tone se circulă şi în judeţul Buzău, pe DN 10, între localităţile Siriu şi Gura Siriului. Recomandăm şoferilor să ruleze cu prudenţă şi să respecte semnalizarea temporară instituită. În judeţul Vrancea se circulă pe un fir, alternativ, pe DN11A între localităţile Rădăcineşti şi Bălăneşti, mai precis în zona Km 59+500m, din cauza cedării suprafeţei de rulare.


Etichete transport agabariticinfotraficcirculatieromaniapolitia rutierasofericod galbenceata

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live