Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EDITIE SPECIALĂ: LA MULTI ANI, ROMANIA!(CONTINUARE) Marţi, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Iulie 2020
Vizualizari: 293
Comentează add

Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a scăzut astăzi la 2,15 la sută pe an, de la 2,19 procente.

Indicele ROBOR la trei luni a scăzut la 2,15 la sută pe an

radiojurnal

Foto arhivă

Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a scăzut astăzi la 2,15 la sută pe an, de la 2,19 procente, cât a fost ieri, conform informaţiilor publicate de Banca Naţională a României.

A coborât şi indicele la şase luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare în lei cu dobândă variabilă, la 2,23%, de la 2,24 de procente.

Este în scădere şi Indicele de referinţă pentru creditele consumatorilor, IRCC, care a fost reglementat anul trecut prin ordonanţă de urgenţă.

Acesta este calculat trimestrial exclusiv pe baza tranzacţiilor interbancare, iar acum are valoarea de 2,44%, mai mică decât cea de acum trei luni.


Etichete (ii)roborscadere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live