Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Ianuarie 2019
Vizualizari: 719
Comentează add

Un tren nu a oprit la timp la capãtul peronului şi ultimul sãu vagon a deraiat

Incident feroviar în Gara de Nord din Bucureşti

radiojurnal

 

Incident neobişnuit în aceastã asearã, în Gara de Nord din Bucureşti, din fericire, fãrã victime umane. Un tren nu a oprit la timp la capãtul peronului şi ultimul sãu vagon a deraiat. Incidentul nu a provocat victime umane, însã trenul nu a mai plecat în cursã, aşa cum era prevãzut, iar Compania Regio Cãlãtori a anunţat cã va restitui pasagerilor banii pe bilete. Traficul celorlalte trenuri nu a fost afectat.

Oana Brânzan, purtãtorul de cuvânt al CFR: "În jurul orei 20:35 în staţia Bucureşti Nord, în timpul  unei manevare de regarare de la linia 5 la linia 6 a unui tren privat care era gol, se pregãtea sã plece în cãlãtorie spre Braşov, s-a produs lovirea parapetului de oprire de la linia 6, iar ultimul vagon a deraiat de o osie.

Menţionez cã în acest moment traficul feroviar în Gara de Nord nu este afectat în ceea ce priveşte celelalte trenuri care trebuiau sã intre sau sã plece din Gara de Nord.

De asemenea, nicio persoanã nu a fost rãnitã, garniturile erau goale, se pregãtea sã porneascã în cursã trenul respectiv, iar incidentul va fi anchetat de organele abilitate care vor stabili cu exactitate cauzele producerii acestui incident".


Etichete Gara de NordCFRincidentferoviarosieOana Branzan

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live