Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA VERII Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

6 Martie 2021
Vizualizari: 430
Comentează add

Suprafața foarte mare care a fost afectată, de aproximativ 2.000 de metri pătrați, dar și vântul care a suflat în rafale au făcut ca misiunea să fie foarte dificilă.

Incendiu puternic în clădirea Palatului Administrativ din Suceava

mihaela-buculei-suceava

Foto: ISU Suceava

Pompierii acționează și la această oră pentru lichidarea incendiului izbucnit în cursul dimineții la mansarda Palatului Administrativ din Suceava, în care funcționează Instituția Prefectului și Consiliul Județean.

În aproape trei ore s-a reușit localizarea incendiului, iar intervenția a fost deosebit de grea din cauza tablei, care nu a permis apei să ajungă la incendiul propriu-zis și de aceea a fost nevoie de foarte multă apă.

Mansarda care a ars a fost modernizată în anul  2015, lucrări pentru care există autorizație de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, ca de altfel pentru întreaga clădire.

Suprafața foarte mare care a fost afectată, de aproximativ 2.000 de metri pătrați, dar și vântul care a suflat în rafale au făcut ca misiunea să fie foarte dificilă.

În sprijinul pompierilor de la ISU Suceava au venit colegii din Botoșani și s-a intervenit cu 18 autospeciale de stingere și cinci autoscări.

Reprezentanții ISU spun că abia după stingerea tuturor focarelor se va putea stabili și de unde a plecat acest incendiu, care a afectat grav cea mai importantă clădire de patrimoniu din municipiul Suceava.

În acest caz  a fost constituită și o echipă de cercetare pentru stabilirea cauzelor incendiului.


Etichete (ii)incendiusuceava

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live