Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

29 Noiembrie 2015
Vizualizari: 735
Comentează add

În Straja au fost pornite de ieri și tunurile de zăpadă, iar pârtiile Constantinescu și Platoul Soarelui, cele mai frecventate de turiști, au fost pregătite pentru primii schiori.

În stațiunile montane din Valea Jiului se poate schia

ilie-pintea

Foto: pixabay.com

În stațiunile montane din Valea Jiului, stratul de zăpadă depășește 30 de centimetri, iar administratorii pârtiilor spun că se poate schia.

În Straja au fost pornite de ieri și tunurile de zăpadă, iar pârtiile Constantinescu și Platoul Soarelui, cele mai frecventate de turiști, au fost pregătite pentru primii schiori, care au urcat la munte încă de vineri.

Și instalațiile de transport pe cablu sunt funcționale în Straja, unde se poate ajunge și pe drumul județean care pleacă din Lupeni.

Salvamontiștii și jandarmii montani din Valea Jiului recomandă prudență în abordarea traseelor montane, pentru că zăpada proaspătă este instabilă și pot avea loc avalanșe.

Turiștii sunt sfătuiți să vină la munte bine echipați, să se informeze asupra traseelor pe care vor să le străbată și să anunțe echipele Salvamont atunci când se deplasează în zonele de creastă.


Etichete stațiunile montane din Valea Jiuluise poate schiaStrajaConstantinescuPlatoul Soarelui

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live