Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * S Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Noiembrie 2018
Vizualizari: 1646
Comentează add

Cu toate că foarte multe magazine au decalat startul, mulţi comercianţi au aşteptat miezul nopţii pentru a deschide magazinele online.

În România a început marea zi a reducerilor: "Black Friday"

radiojurnal

Cu puţin timp în urmă, în România a început marea zi a reducerilor: "Black Friday".

Cu toate că foarte multe magazine au decalat startul, mulţi comercianţi au aşteptat miezul nopţii pentru a deschide magazinele online.

Acestea sunt, de fapt, cele vizate, iar, potrivit sondajelor, mai mult de jumătate dintre români plănuiesc să facă cel puţin o achiziţie cu ocazia reducerilor, masive, după cum speră ei. Redactorul nostru, Cristina Dumitrescu are amănunte.

Reporter: Febra reducerilor este temperată de preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. Atunci când a fost întrebat dacă "Black Friday" este o campanie folosită de comercianţii români pentru a păcăli consumatorii, Chiriţoiu le-a recomandat firmelor să-şi facă ordine în casă, dacă nu vor să îşi piardă clienţii şi a anunţat că se lucrează la o nouă legislaţie în sectorul comerţului, care ar urma să reglementeze şi problemele legate de perioadele de promoţii.


Realizator: Începută în Statele Unite, campania de "Black Friday" are loc în ultima vineri din noiembrie şi deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.


Etichete RomâniareduceriBlack Friday

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live