Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălin Iacob, Braşov

25 Decembrie 2015
Vizualizari: 1373
Comentează add

În Poiana Braşov, iarna a venit doar de la cota 1200 în sus şi acesta cu ajutorul instalaţiilor de producere a zăpezii artificiale.

În Poiana Braşov se schiază în partea superioară a Muntelui Postăvaru

madalin-iacob-brasov

Foto: Andrei Paul.

În Poiana Braşov, chiar dacă vremea este caldă şi zăpada întârzie să apară, hotelurile şi pensiunile sunt ocupate în proporţie de 70%. Unităţile de cazare au rezervări şi pentru Revelion.

În Poiana Braşov, iarna a venit doar de la cota 1200 în sus şi acesta cu ajutorul instalaţiilor de producere a zăpezii artificiale. Turiştii nu au evitat însă Poiana Braşov pentru sărbătorile de iarnă, după cum ne spune Nora Dodiţă de la Agenţia de Turism Poiana Braşov.

Nora Dodiţă: Lipsa zăpezii pare la momentul ăsta că nu încurcă pe nimeni şi nu schimbă radical planurile nimănui. În perioada sărbătorilor de Crăciun, gradul de ocupare este între 60-75%, rezervările pentru perioada Revelionului, cam de 95%.

În Poiana Braşov se schiază în partea superioară a Muntelui Postăvaru, Cabina Kantzer, telegondola şi telescaunul Ruia fiind instalaţiile de transport pe cablu care funcţionează, ne-a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al municipalităţii.

Sorin Toarcea: Cea mai mare parte a zăpezii este zăpadă artificială. Măcar să fie frig, dacă nu ninge, astfel încât să putem să înzăpezim şi partea inferioară, iar turiştii care vin în Poiana Braşov să se poată bucura de schi în cele mai bune condiţii.

Turiştii care urcă în Poiana Braşov au la dispoziţie, din această săptămână, şi un centru de informare turistică. De asemenea, au fost lansate şi două site-uri unde pot afla informaţii despre staţiune: poianabrasovinfoturist.ro şi poianabrasov.travel.ro.


Etichete Nora DodiţăSorin ToarceaPoiana BraşovMuntele PostăvaruCabina Kantzertelegondola şi telescaunul Ruiaschi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live