Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

1 Aprilie 2020
Vizualizari: 554
Comentează add

Alimentele pot fi comandate direct de la producători și livrate la domiciliu.

În județul Timiș, piețele agroalimentare se mută online

alina-bujanca

 În această perioadă, când mulți dintre micii producători au dificultăți să-și vândă marfa, soluțiile vin cu ajutorul internetului.

De exemplu, în județul Timiș a fost înființată prima piață online. Alimentele pot fi comandate direct de la producători și livrate la domiciliu.

Platforma online, pusă gratuit la dispoziție de către Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru, este locul de întâlnire pentru cerere și ofertă, în condițiile în care piețele agroalimentare clasice sunt tot mai puțin frecventate ca urmare a răspândirii coronavirusului. Managerul Alexandru Iovescu:

Alexandru Iovescu: Majoritatea dintre noi suntem blocați acasă, lucrăm de la domiciliu, și să avem posibilitatea să comandăm produsele de care avem nevoie, direct acasă, și astfel să evităm și contactul social.

În doar câteva zile de la lansare, 12 producători de legume, lactate, carne, pește, miere și flori și-au creat standuri în piața online, unde și-au afișat prețurile și condițiile de livrare a mărfii în Timișoara și în zona periurbană.

Alexandru Iovescu: Încercăm pe cât posibil să dezvoltăm această platformă și punem cât mai bine în contact producătorii cu beneficiarul final.

(RS)


Etichete timispiete onlinealimentelegumefructe(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live