Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

25 Mai 2020
Vizualizari: 420
Comentează add

În județul Suceava, angajați din sistemul medical au primit sporul de risc

mihaela-buculei-suceava

  Foto: Arhivă RRA.

În județul Suceava peste 1.200 de angajați din sistemul medical au primit sporul de risc de 500 de euro acordat pentru perioada stării de urgență. Corespondenta RRA, Mihaela Buculei, ne oferă mai multe informații.

Reporter: Casa de Asigurări de Sănătate Suceava a decontat suma de aproximativ 3 milioane de lei pentru plata sporului de risc în valoare de 2.500 de lei pentru fiecare din cei peste 1.200 de angajați din sistemul medical public și privat din județul Suceava.

Lista personalului care beneficiază de acest stimulent s-a stabilit prin decizia conducătorului unității sanitare angajatoare, care este responsabil pentru desemnarea personalului implicat în aceste activități.

Cea mai mare parte a sumei s-a decontat pentru asigurarea banilor ce revin celor 1.055 de angajați nominalizați prin decizia conducerii Spitalului "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, a Spitalului municipal Rădăuți și a Spitalului municipal Vatra Dornei.

Și angajați ai unor furnizori privați de servicii medicale de urgență prespitalicești și transport sanitar au primit acest stimulent, personalul unul laborator medical, dar și peste 100 de angajați ai celor 3 furnizori privați de dializă.

(PH)


Etichete Suceavaspor de riscangajatii din sistemul medical(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live