Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI* Meteo * Sport) Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

3 Octombrie 2021
Vizualizari: 282
Comentează add

Israelienii vaccinați doar cu două doze în urmă cu peste șase luni și care nu au rapelul suplimentar nu pot beneficia de așa-numitul certificat verde.

În Israel, pentru a obţine certificatul verde este necesară a treia doză

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Tel Aviv . Foto arhivă: Dragoș Ciocîrlan

În Israel, pentru a obţine certificatul verde care asigură accesul în anumite spaţii publice închise, inclusiv în întreprinderi, este necesară a treia doză de vaccin pentru persoanele inoculate cu primele două doze cu peste 6 luni în urmă. Angajaţii, care refuză vaccinarea suplimentară, pot prezenta un test PCR negativ la fiecare trei zile, efectuat contra cost. 

Corespondenţă din Israel - Reporter: Dragoş Ciocîrlan - Israelienii vaccinați doar cu două doze în urmă cu peste șase luni și care nu au rapelul suplimentar nu pot beneficia de așa-numitul certificat verde. Conform estimărilor, în această situație sunt aproape 1,9 milioane de persoane. Aplicația online pentru obținerea pașaportului verde era, dimineață, suprasolicitată. Noul certificat asigură accesul în întreprinderi, restaurante, la unitățile de agrement, activitățile sportive și în hoteluri. Persoanele care nu doresc să se vaccineze cu a treia doză pot beneficia de un permis temporar, în baza unui test PCR negativ. Pentru a opri al patrulea val de contaminare, guvernul israelian a optat pentru vaccinarea populației cu a treia doză. Statisticile arată o scădere semnificativă a cazurilor grave.


Etichete (ii)israela treia dozavaccin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live