Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ECONATURA Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

25 Martie 2020
Vizualizari: 327
Comentează add

În Europa, cea mai gravă situație rămâne în Italia și Spania.

În Europa, cea mai gravă situație rămâne în Italia și Spania

florin-lepadatu

În Europa, cea mai gravă situație rămâne în Italia și Spania, care a raportat încă 500 de decese, ceea ce aduce numărul total la aproape 2.700 și 6.600 de noi cazuri de infectare.

În Italia, pe de altă parte, autoritățile înăspresc și mai mult restricțiile de miercuri și s-a anunțat până și închiderea benzinăriilor, după cum transmite corespondentul RRA, Elena Postelnicu: "De la începutul epidemiei, în Italia s-a ajuns la 69.176 de cazuri de coronavirus, dintre care 6.820 de pacienți au decedat, 743 numai în 24 de ore și 8.326 s-au vindecat.

În condițiile în care fluxul dinspre nordul Italiei spre sud continuă, nu atât în trenuri, cât pe străzi și autostrăzi, Guvernul de la Roma a aprobat aseară alte măsuri restrictive prin care se limitează și mai mult deplasările în afara localităților de reședință, iar toate activitățile productive și fabricile trebuie să se oprească.

Cine încalcă interdicțiile riscă amenzi între 400 și 3.000 de euro.

Chiar și în această situație critică, Italia nu scapă de greve.

Sindicatele salariaților din industria chimică din regiunea Lombardia, care consideră că decretul guvernamental privind închiderea fabricilor din cauza infecției cu COVID-19 prevede prea multe exfepții, a decis să organizeze pentru astăzi o grevă de 8 ore prin care se solicită protejarea sănătății salariaților.

Și benzinăriile din întreaga Peninsulă vor închide începând din această seară."


Etichete italia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live