Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

22 Februarie 2016
Vizualizari: 1500
Comentează add

Din 2017, proprietarii unităţilor de cazare din Delta Dunării vor plăti impozite mai mici pentru activitatea turistică sezonieră.

Impozite mai mici în Deltă, "din 2017"

irinel-calin-tulcea

Foto: Arhivă/Irinel Călin.

Din 2017, proprietarii unităţilor de cazare din Delta Dunării vor plăti impozite mai mici pentru activitatea turistică sezonieră, după ce, din acest an, scutirea de impozit pentru turismul sezonier este prevăzută în Codul Fiscal.

Dacă unităţile de cazare de pe litoral erau scutite de ani buni de impozitul pe clădiri şi pe terenuri cu 50%, dacă activitatea lor era doar una sezonieră, această prevedere nu se aplica până anul acesta pentru Delta Dunării, decât cu unele excepţii, motiv pentru care Asociaţia Patronatului din Turism din Delta Dunării a cerut Guvernului, încă din 2013, extinderea acestei facilităţi la toate categoriile de prestatori din turism cu activitate sezonieră.

Modificarea fiscală pentru alte categorii de unităţi turistice decât cele de pe litoral a intrat în vigoare din acest an, dar se va aplica de anul viitor. Mai multe detalii despre acest subiect în emisiunile informative ale zilei.


Etichete delta dunariitaxe si impoziteturismcod fiscal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live