Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA VERII Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

24 Februarie 2020
Vizualizari: 847
Comentează add

La Primăria municipiului Hunedoara a fost constituită astăzi o celulă de criză, pentru a preveni eventuala contaminare cu virusul Coronavirus – COVID-19.

Hunedoara: Spitale intrate preventiv în carantină

ilie-pintea

Foto: Arhiva

La Primăria municipiului Hunedoara a fost constituită astăzi o celulă de criză, pentru a preveni eventuala contaminare cu virusul Coronavirus – COVID-19, iar printre măsurile luate a fost declararea carantinei la Spitalul municipal din Hunedoara.

 

Administrația locală a dispus ca adăpostul de noapte pentru persoanele aflate în dificultate să fie folosit pentru persoanele care vor fi izolate timp de 14 zile, iar  Unitatea de Asistenţă Medico-Socială „Părintele Arsenie Boca” şi Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice au intrat de astăzi în carantină.

 

De asemenea, Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu intră de mâine diminețăîn carantină pe perioadă nedeterminată. Nimeni în afara personalului de serviciu nu va putea intra sau ieşi din spital, iar accesul vizitatorilor va fi restricţionat pentru a evita o eventuală răspândire a virusului. De asemenea, personalul medical va fi verificat înainte de a intra în unităţile medicale, a informat Primăria Hunedoara.

 

Și spitalul de urgență din Petroșani a intrat de astăzi în carantină, iar conducerea spitalului a decis interzicerea accesului aparținătorilor în unitatea medicală, începând de azi de la orele prânzului.

Măsura este una preventivă care să protejeze atât  pacienții, cât și pentru aparținătorii acestora.

Managerul spitalului, medical Alin Vasilescu, a declarant că informațiile despre pacienți vor fi furnizate, telefonic, de personalul medical de pe fiecare secție.


Etichete coronaviruscarantina

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live