Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

12 Iulie 2017
Vizualizari: 1585
Comentează add

Un patron de hotel din Băile Herculane spune că cineva din ministerul turismului "îi poartă sâmbetele".

Hotel din Băile Herculane, "amendat pentru un coş de fum nevăruit"

mario-balint

Potrivit unui comunicat al ministerului turismului, în perioada 05 - 10.07.2017, reprezentanții Direcției Control din cadrul ministerului au efectuat o serie de controale la mai multe unități de cazare.

În urma verificărilor, "au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 50.000 lei și cu retragerea certificatului de clasificare" zece hoteluri de pe litoral, dar si Hotelul Cerna din statiunea Baile Herculane, judetul Caras-Severin.

Potrivit ministerului, la controalele efectuate s-au constatat "numeroase deficiențe printre care: fațadă deteriorată, mobilier uzat fizic și moral, instalații și obiecte sanitare din băile aferente spațiilor de cazare uzate și pătate, mocheta holurilor de acces către spațiile de cazare și cea din spațiile de cazare uzată și deteriorată, saltele uzate, deteriorate și pătate, tâmplăria, feroneria ferestrelor și ușile spațiilor de cazare, uzate".

Proprietarul complexului hotelier, Mihai Cionca, spune insa ca hotelul Cerna din Băile Herculane "nu a fost închis și nici amendat cu suma de 50.000 de lei, cum informează comunicatul Ministerului Turismului".

Omul de afaceri a declarat telefonic corespondentului RRA ca hotelul funcționează la capacitate maxima, iar amenda plătită a fost de 4.000 de lei pentru un cos de fum nevăruit.

Complexul Cerna a fost reabilitat în primăvara, când s-au investit "peste 1,5 milioane de lei în refacerea fațadei monument istoric, modernizarea interioarelor și achiziționarea de mobilier".

"Nu îmi explic cum am ajuns în acel comunicat, dar știu cine-mi poarta sâmbetele la Ministerul Turismului", a declarat Mihai Cionca.


Etichete HotelBăile Herculaneamenda

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live