Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Februarie 2021
Vizualizari: 372
Comentează add

Este un plan de 30 de miliarde de euro, în care vor fi permise cât mai multe proiecte din toate domeniile, cu condiția să fie finalizate în actualul exercițiu bugetar european.

Guvernul lucrează la actualizarea Planului de Redresare și Reziliență

radiojurnal

Guvernul lucrează intens în această perioadă și la actualizarea Planului Național de Redresare și Reziliență, care ar urma să fie una dintre cele mai importante resurse pentru viitoarele investiții și pentru dezvoltarea țării în următorii ani.

La Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene sunt și astăzi programate discuții cu celelalte ministere pentru a stabili ce proiecte pot fi introduse în acest plan ce ar urma să fie trimis Comisiei Europene la începutul lunii aprilie.

Este un plan de 30 de miliarde de euro, în care vor fi permise cât mai multe proiecte din toate domeniile, cu condiția să fie finalizate în actualul exercițiu bugetar european, a precizat la Radio România Actualități vicepremierul Dan Barna, cel care coordonează acest domeniu în executiv.

Dan Barna: Trebuie să prezentăm un plan cu proiecte care să poată fi finalizate până în 2026, e foarte important și spun asta pentru că știu că sunteți cel mai ascultat radio din România. Inclusiv în administrație, din zona celor care fac proiecte, toată lumea își imaginează că va depune proiecte pentru PNRR. Da, este o oportunitate, intenționăm lucrul acesta, să permitem cât mai multor proiecte să fie acolo introduse, dar trebuie să fie proiecte mature, proiecte care vor fi finalizate până în 2026.

Planul de Redresare prevede deja un miliard de euro pentru construcția de spitale noi în România.


Etichete (ii)planrezilienta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live