Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

10 Aprilie 2019
Vizualizari: 432
Comentează add

Guvernul va adopta în şedinţa aflată în desfăşurare la aceasta oră trei acte normative pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere.

Guvern: Trei acte normative pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere

andrei-serban

Foto: gov.ro.

Guvernul va adopta în şedinţa aflată în desfăşurare la aceasta oră trei acte normative pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere.

Printr-o hotărâre de guvern se continuă procesul exproprierilor pentru tronsonul 2 al drumului de mare viteză Craiova - Piteşti, dupa ce săptămâna trecută a fost aprobat un act normativ pentru tronsonul 1 al acestuia.

Premierul Viorica Dancilă a precizat, la începutul şedinţei, că alt act normativ se referă la construirea Şoselei de Centură a Craiovei, tronsonul sudic.


Viorica Dancilă: Un alt act normativ pe care îl adoptăm astăzi,se referă la Centura de ocolire Craiova, varianta sud, proiect pentru care reaprobăm indicatorii tehnico-economici pentru a putea debloca procedurile care stagnează din anul 2014. Alocăm aproximativ 200 de milioane de lei pentru realizarea lucrărilor la acest obiectiv important, inclus în MasterPlanul de Transport General.


Miniştrii vor mai adopta astăzi şi o hotărâre de guvern care prevede modernizarea a 42 de kilometri din Drumul Naţional Botoşani - Ştefăneşti.


Etichete guvernviorica dancilaacte normativeinfrastructura rutieratronsonsosea de centuracraiova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live