Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

26 Septembrie 2014
Vizualizari: 1922
Comentează add

20 de persoane, coordonate de un cetăţean italian, au fost duse, astăzi, la audieri în Oradea, sub acuzaţia că ar face parte dintr-o grupare specializată în falsificarea de bani.

Grupare specializată în falsificarea de bani, destructurată Grupare specializată în falsificarea de bani, destructurată - Conține video

diana-surdu

 Foto: captură video DIICOT

20 de persoane, coordonate de un cetăţean italian, au fost duse, astăzi, la audieri în Oradea, judeţul Bihor, sub acuzaţia că ar face parte dintr-o grupare specializată în falsificarea de bani.

Anchetatorii au ridicat, în urma celor 15 percheziţii făcute, peste 13 milioane de euro falşi în bancnote de 20, 50 şi 100 de euro, dar şi alţi asemenea, aruncaţi într-o groapă de gunoi, rupţi sau arşi.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Violeta Fotache a declarat că:

"Au fost găsite 13 milioane de euro, alte 55.000 de bancnote în cupiură de 50 de euro la o groapă de gunoi, iar alte sume în euro falsificaţi, desigur, au fost găsiţi rupţi, arşi.

"În urmă cu câteva zile, partenerii noştri de investigaţii au reuşit să intercepteze un transport pornit din România cu destinaţia Italia, aproape 19 milioane de euro falsificaţi.

"Au fost duse la audieri 20 de persoane, atât suspecţi, cât şi martori, urmând ca procurorul de caz să dispună măsurile legale în consecinţă", a mai spus purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Video: Grupare de falsificatori de bani destructurată de DIICOT.


Etichete știri nord-vestDIICOTfalsificare de baniOradeainvestigațiiaudierigrupare infracțională

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live