Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, UEFA Conference League, play-offs, meciuri tur Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 August 2017
Vizualizari: 708
Comentează add

George Maior a refuzat să răspundă la toate întrebările comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile din 2009.

George Maior a refuzat să răspundă la toate întrebările parlamentarilor

radiojurnal

Membrii comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile din 2009 au decis prin vot să îl informeze în scris pe preşedintele Klaus Iohannis că ambasadorul României la Washinton, George Maior, s-a prezentat la audieri, dar a refuzat să răspundă la toate întrebările.

Preşedintele comisiei, deputatul PSD Oana Florea, a precizat că rămâne la latitudinea şefului statului să ia o decizie în acest caz.

Oana Florea: Nu aştept nimic, decât îl informez cu privire la faptul că domnul Maior, în calitate, acum, de ambasador, s-a prezentat la comisie, iar membrii comisiei care au votat se pare că nu au fost satisfăcuţi de răspunsurile primite şi consideră că nu e în regulă această atitudine a domnului Maior. Rămâne la latitudinea preşedintelui ce decizie va lua.

La audierile din comisie, George Maior, care în 2009 era directorul SRI, a recunoscut că în seara scrutinului prezidenţial a fost acasă la Gabriel Oprea, însă, a susţinut el, pentru un eveniment privat.


Etichete George Maiorcomisia parlamentara de anchetă privind alegerile din 2009

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live