Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1400
Comentează add

Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer apreciază că România are nevoie de o schimbare în privinţa politicilor de mediu.

Garda Forestieră "trebuie să fie un fel de DNA al pădurilor"

radiojurnal

Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palme. Foto: gov.ro.

Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer apreciază că România are nevoie de o schimbare în privinţa politicilor de mediu care trebuie văzut ca o resursă şi o bază pentru dezvoltare, un concept spre care se îndreaptă tot mai multe ţări.

Ministrul de resort şi-a prezentat astăzi câteva dintre obiectivele mandatului, între care o suplimentare a bugetului şi a numărului de angajaţi pentru Gărzile Forestiere, dar şi îmbunătăţirea Radarului Pădurilor. 

"Ar trebui să fie realmente un grup de elită dacă vreţi sau un fel de DNA al pădurilor dacă vorbim de Radarul Pădurilor cumva trebuie închisă bucla astfel încât oamenii care sună la Radarul Pădurilor să poată şti şi ce s-a întâmplat mai departe cu sesizarea pe care au făcuto, dacă i s-a dat curs, dacă cineva a răspuns pentru acele tăieri ilegale ş.a.m.d", a spus ministrul. 

Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer a mai anunţat că programul Rabla va continua şi anul acesta pe aceleaşi coordonate şi cu aproximativ acelaşi buget, transmite redactorul nostru Bogdan Isopescu.

Pe de altă parte ea spus că este nevoie de un studiu pentru a vedea cu cât s-a îmbunătăţit calitatea aerului în marile oraşe în ultimii ani.    

Cristiana Paşca Palmer a mai precizat că pentru acest an nu este prevăzută nicio modificare a Timbrului de mediu, întrucât acesta contribuie consistent la bugetul destinat proiectelor de mediu din România.


Etichete ministrul mediuluicristiana pasca palmerpolitici de mediuradarul padurilordnaprogramul rabla

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live