Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

28 Octombrie 2014
Vizualizari: 1321
Comentează add

Un bărbat din Galaţi, care a lucrat în Guineea Ecuatorială, este transportat către Spitalul Victor Babeş din Bucureşti cu suspiciunea de a avea malarie sau Ebola.

Gălățean întors din Guineea Ecuatorială, transportat la spital

maria-mandita-galati

Avanpost de triere în Portul Constanţa. Foto: Mona Constantinescu.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Galaţi, întors pe 18 octombrie din Guineea Ecuatorială, a fost transportat, în această după amiază, de urgenţă, cu o ambulanţă de la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, către Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, cu suspiciunea de a avea malarie sau Ebola.

Pacientul a fost adus, astăzi, de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, prezentând febră și frisoane.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Galați, pacientul a fost diagnosticat cu malarie, la București, dar s-a externat de acolo, pe bază de semnătură, venind la Galați, unde a intrat în contact cu părinții săi.

Astăzi, însă i s-a făcut rău și a chemat salvarea, susținând că a mai avut, înainte, opt episoade de malarie și că acum simptomele diferă.

Potrivit șefului Serviciului Județean de Ambulanță Galați, dr. Mihai Polinschi, deși medicii consideră că este vorba de malarie, având în vedere că pacientul s-a întors dintr-o zonă în care Ebola se manifestă violent, preventiv, el a fost trimis la Spitalul Victor Babeș din București.

Direcția de Sănătate Publică Galați nu a făcut, deocamdată, nici o declarație oficială în acest caz.


Etichete Știrie Sud-EstEbolasuspiciunivirusGalațiBucureștiSpitalul Victor BabeșGuineea Ecuatorialăpacientfebrăfrisoanemalarie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live