Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oltea Şerban-Pârâu

20 Aprilie 2012
Vizualizari: 1288
Comentează add

Ascultătorii Radio România Cultural pot urmări în direct luni Gala Premiilor Uniter şi vor avea şansa de a afla în timp real câştigătorii ediţiei cu numărul XX, care se va desfăşura la Sala Majestic a Teatrului Odeon.

Gala Premiilor Uniter

oltea-serban-parau

Pentru că este mereu în miezul evenimentelor, Radio România Cultural transmite în direct luni, 23 aprilie 2012, ora 21.00, pentru al 6-lea an consecutiv, Gala Premiilor Uniter.

Ascultătorii Radio România Cultural vor fi în contact cu atmosfera unică a Galei Premiilor Uniter şi vor avea şansa de a afla în timp real care sunt câştigătorii ediţiei cu numărul XX, care se va desfăşura la Sala Majestic a Teatrului Odeon din Bucureşti.

Conform statutului Uniunii Teatrale din România, Senatul UNITER acordă în cadrul Galei Premiilor UNITER premiul de excelenţă, premiile pentru întreaga activitate şi premiile speciale.

Pe baza propunerilor primite din partea teatrelor şi a propunerilor membrilor Senatului UNITER, în şedinţa din data de 27.02.2012, Senatul a acordat mai multe premii ce pot fi vizionate aici.


Etichete Premiile UniterTeatrul Odeon

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live